Thursday, March 6, 2014

Studio Junction

From Toronto-based Studio Junction comes the renovation of the 1889 W.H. Ives Tailor Building. Beginning with the structure's metal facade, the design called for a ground-floor retail space as well as a two-story residence above. The carefully constructed space that builds on Scandinavian and Japanese elements fits discreetly into the historic Toronto neighborhood. Light woods and natural light abound to form a distinct sense of cozy luxury. For more, visit Design Milk










1 comment:

  1. this is good post...

    i like this...

    please can you visit here..

    http://bantalsilikon01.blogspot.com/
    http://bantalsilikon01.blogdetik.com/
    http://bantalkekabumurah.blogspot.com/
    http://bumbupecel1.blogspot.com/
    http://bantalgood.blogspot.com/
    http://bantalsilikonmalang1.blogspot.com/
    http://bantalsilikonmurah.blogspot.com/
    http://www.bantalsilikon01.blogspot.com/2014/04/bantal-silikon-original-merek-lutuye.html

    http://marinirseo.blogspot.com/
    http://marinirseo.blogspot.com/
    http://marinirseo.blogspot.com/


    tengs very much...

    ReplyDelete